Tort Spuma de Visine

de OprescuOana in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 554 vizualizari

 

Este un tort delicios si apreciat de toti cei ce l_au gustat...

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciocolata neagra
  • 250 g ciocolata alba
  • 400 g biscuiti cu cacao
  • 50 g un
  • 100 g dulceata visine
  • 500 ml frisca lichida
  • esenta rom
  • 2 pliculete gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Spuma de Visine:

Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da la rece.


Ciocolata alba se topeste pe baie de abur pana devine lichida,apoi adaugam 250 ml frisca,putin cate putin si o batem la mixer pana devine o spuma...peste compozitia creeata adaugam dulceata de visine si gelatina apoi o punem in forma peste blatul creeat din biscuiti si dam din nou la rece.


In timpul cand spuma de visine se raceste la frigider,preparam ciocolata neagra....se prepara lafel ca cea alba doar ca peste aceasta punem doar gelatina...apoi se da din nou la rece cam o ora,dupa care se scoate din forma ,se intoarce,ca blatul de biscuiti sa fie deasupra si se orneaza dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Spuma de Visine" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

04.01.2016, 18:59

Bun venit la noi!

OprescuOana 1

04.01.2016, 19:41

Multumesc!!!

MotanLaOale 1

05.01.2016, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert mucenici "ambitiosi"