Tort vesel de 1 iunie

de rivka in Torturi, 1 Iun 2010 | 6446 vizualizari

 

Am facut si eu azi un tort rapid, noua nu ne place foarte dulce va rog sa tineti cont ca daca va place destul de dulce sa adaugati zahar dupa gust in umplutura si bineinteles in frisca.
Eu in frisca nu am pus zahar deloc caci bombonele de decor cu gust de fructe de padure sunt dulci destul, si in umplutura iar nu caci ciresele pt umplutura de torturi au destul zahar in ele dupa gustul nostru.

Un tort rapid si simplu, de facut la minut :)

 

INGREDIENTE

  • 1 chec simplu de cca 800 grame(eu l-am cumparat)
  • 1 kg quark
  • 1 conserva de 450 grame cirese pt umplutura de torturi(cu sirop si zahar)
  • 500 ml frisca lichida
  • bombonele pt ornat
  • folie alimentara
  • optional zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort vesel de 1 iunie:

Se imbraca o forma cu folie alimentara.Se incepe cu claditul tortului, se sfarama primul strat de chec cu mana si apoi se aplatizeaza putin cu ajutorul palmei curate.


Se pune primul strat de umplutura. Umplutura se face din amestecul de kwark(putiti folosi branza de vaci! ) cu ciresele din conserva.


Se cladeste asa tot tortul ultimul strat fiind de blat de chet zdrobit intre degete si aplatizat usor cu palma.


Se acopera cu folie alimentara si se da cateva ore la frigider, pe raftul de jos unde e mai rece.


Se scoate se aseaza pe platou, si cu o miscare ferma se intoarce.Se desface folia, se decoreaza cu frisca si apoi dupa preferinta.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort vesel de 1 iunie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

rivka 1

01.06.2010, 23:00

ela tu numai la dulciuri tragi, hai sa-ti dau si o fasole inainte (fara carne) numai cu paine si ardei copti.

Teo 1

01.06.2010, 23:21

imi pare rau ca nu te-am invitat astazi la gradinita mea sa ne faci un tort ca acesta, rapid si delicios

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu 2 blaturi si 2 creme