Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci

de Raluca in Tortellini, 17 Apr 2009 | 18897 vizualizari

 

Delicioase toretllini cu sos de smantana si ciuperci, intr-o reteta de la Raluca.

 

INGREDIENTE

  • * 400 g tortellini
  • * 400 g smantana
  • * 400 g champignons taiate feliute subtiri
  • * 3 catei de usturoi
  • * coaja rasa de la o lamaie
  • * 2 lingurite de amidon
  • * sare, piper (alb)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci:

Fierbem tortellini in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

In putin ulei calim ciupercile cateva minute. Apoi adaugam smantana, coaja de lamaie si usturoiul pisat. Potrivim de sare si piper. Adaugam si amidonul, si mai tinem pe foc 10 minute pana se mai ingroasa sosul.

Amestecam cu pastele si gata-i masa! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno