Tortellini si gnocchi cu sos alb

de mihaelar63 in Tortellini, 13 Noi 2013 | 7461 vizualizari

 

Parca o cutiuta cu 250 gr tortellini era prea putina la 3 oameni si pentru ca nu aveam alta la indemana am mai pus si o cutie cu gnocchi. Sosul mi-a iesit foarte bun, asemanator cu ce servisem intr-un local italian in Cluj. Cine ma cunoaste stie ca periodic am un condiment de care sunt "indragostita" si-l testez in diverse preparate. Condimentul, de fapt amestecul zilei este "oglio e alio" format din patrunjel, usturoi si fulgi de chilli.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini cu carne
  • 250 gnocchi
  • 400 gr sunca
  • 200 gr smantana
  • 200 gr cascaval razuit
  • 50 ml ulei masline
  • 5 catei usturoi tocati
  • 1 lingurita oglio e alio
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini si gnocchi cu sos alb:

Fierbeti in apa si sare pastele respectand timpul de fierbere indicat pe cutie.


Scurgeti pastele, pastrand putin lichid (100 ml)


Prajiti intr-o tigaie wok incapatoare sunca taiata cuburi, usturoiul tocat.


Adaugati pastele si smantana amestecand usor.


Seviti preparatul asezonat cu patrunjel verde, presarat cu "oglio e alio" si cascaval razuit .

 

TIPS-URI

1

Pastrati putina apa de la fiertul pastelor . Aceasta va da consistenta sosului .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini si gnocchi cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

silvi0ara 1

13.11.2013, 10:46

Corinuta 1

13.11.2013, 11:12

Mniam! ce bunatate!

ianculubita 1

13.11.2013, 11:12

mmmm,ce-mi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciutto crudo si brocolli