Tortellini umplute cu jambon si smantana

de Krystyan Trendy in Tortellini, 1 Noi 2013 | 2617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g tortellini cu jambon
  • 200 g smantana
  • 1 lingura sare
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 castraveti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini umplute cu jambon si smantana:

Se pun 2l de apa cu sare intr-o cratita. Se lasa sa dea un clocot. Se adauga tortellini. Se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand din cand in cand, apoi se opreste flacara. Acoperim oala cu un capac si o lasam 10 minute acoperita.


Intre timp smantana o amestecam cu putina sare.Separat spalam castravetii cu apa rece ,apoi ii dam pe razatoarea mica. Ardeiul gras il curatam de seminte ,il spalam si il taiem fasii pentru decor.


Apoi scoatem tortellini intr-o strecuratoare si lasam 5 minute la scurs.Asezam in farfurii tortelinni.In mijlocul lor punem smantana,iar pe margini castravetii si ardeiul.


 

TIPS-URI

1

De preferat este sa ii servim imediat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini umplute cu jambon si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MIUTA 1

01.11.2013, 20:51

Foarte bune

Rocsi 1

01.11.2013, 22:21

Anett 1

01.11.2013, 22:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline