Tortelloni cu fasole verde

de mihaelar63 in Tortellini, 27 Mai 2017 | 716 vizualizari

 

 Sunt fan inrait -tortellini si periodic, prepar o portioara-doua. Imi place mult  textura asemanatoare cu pastele facute in casa. De data aceasta, am preparat tortelloni, varianta mai mare a preferatelor tortellini.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortelloni -cu ricotta si spanac
  • 250 gr fasole verde -congelata
  • 250 gr rosii cherry
  • 200 gr cascaval mozzarella afumat
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 4 linguri ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • codite de ceapa verde
  • piper rosu proaspat macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelloni cu fasole verde:


  • Tortelloni se fierb in apa cu sare, respectand timpul de fierbere, de pe ambalaj.

  • Pentru preparare rapida, se fierbe in acelasi timp si aceeasi oala si fasolea verde.

  • Strecurati pastele si fasolea verde.

  • Se spala rosiile si se taie jumatati.

  • Usturoiul se curata si se feliaza.

  • Ceapa verde se taie rondele.

  • Intr-o tigaie incapatoare non-aderenta, se soteaza usor usturoiul si rosiile.

  • Adaugati ceapa verde. Amestecati.

  • Se rastoarna in tigaie, pastele si fasolea. Amestecati usor.

  • Razuiti pe deasupra cascaval mozzarella.

  • Presarati piper rosu proaspat macinat.

  • Puneti capac si inchideti sursa de caldura.

  • Lasati cateva minute tigaia acoperita, pentru ca sa se inmoaie cascavalul.


Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Cumparati tortellini de calitate.

2

Respectati indicatiile de fierbere de pe ambalaj. Eu le ferb mai putin, pentru ca le prefer al dente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

29.05.2017, 16:35

Claudia , esti invitata mea

mihaelar63 1

29.05.2017, 16:36

Miki , multumesc de apreciere

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Tortelloni cu ou si smantana, la cuptor