Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor

de RuxyRux in Tortellini, 2 Dec 2010 | 23109 vizualizari

 

Sunt tare tare tareee buni....

 

INGREDIENTE

  • O punga de tortellini( cu branza)
  • 300 gr smantana
  • 2 oua
  • 250 gr branza feta
  • 60 gr parmezan ras
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 30 gr unt
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor:

Se fierb tortellini si se scurg apoi se clatesc usor.

Se unge o tava cu unt se pun cele doua linguri de ulei in tava si apoi tortellini si apoi bucatelele de unt.

Se pune feta deasupra bucatele.

Se face un sos din smantana si oua, sare si piper.

Se toarna peste tortellini, se rade parmezanul, apoi se presara rozmarinul( daca il iubiti desigur), se da la cuptor pentru 30 de min sau pana se rumenesc frumos. Si...Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă