Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor

de RuxyRux in Tortellini, 2 Dec 2010 | 15377 vizualizari

 

Sunt tare tare tareee buni....

 

INGREDIENTE

  • O punga de tortellini( cu branza)
  • 300 gr smantana
  • 2 oua
  • 250 gr branza feta
  • 60 gr parmezan ras
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 30 gr unt
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor:

Se fierb tortellini si se scurg apoi se clatesc usor.


Se unge o tava cu unt se pun cele doua linguri de ulei in tava si apoi tortellini si apoi bucatelele de unt.


Se pune feta deasupra bucatele.


Se face un sos din smantana si oua, sare si piper.


Se toarna peste tortellini, se rade parmezanul, apoi se presara rozmarinul( daca il iubiti desigur), se da la cuptor pentru 30 de min sau pana se rumenesc frumos. Si...Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu feta, smantana si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MIUTA 1

03.12.2010, 15:26

Ai dreptate sunt tare buni! Felicitari si 5 furcu

RuxyRux 1

03.12.2010, 15:30

Miuta Frumos avataradica in traducere...splendida fata

iri_iri 1

12.06.2013, 05:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă