Tortila

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 8174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 carnati de plescoi
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortila:

Taiem cartofii cubulete mici, carnatii rondele, ceapa o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care vom prajii carnatii, peste care vom pune si cartofii si ii lasam sa se prajeasca la foc mic cu capacul pus.

Intre timp intr-o alta tigaie calim ceapa.

Dupa ce s-au prajit carnatii punem si ceapa peste si ouale batute bine su sare, piper si boia.

Apoi cu ajutorul unui capac rastorni omleta, o intorci invers si prajesti la foc mediu, dac este nevoie se repta operatia de 2-3 ori pana se rumeneste frumos.

Deasupra asezonam cu verdeata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortila" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

19.09.2010, 17:09

Foarte buna. Am facut si eu si am pus si niste ardei.

nadina73 1

19.09.2010, 22:05

si eu facem schimb danuta?

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 22:20

cori merge merge, eu am facut-o ieri, postavaru chiar ar fi mers si niste ardeinadina facem facem

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu legume si prosciutto crudo