Tortilla

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2010 | 4238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g cartofi
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla:

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete mici.Se pun intr-o tigaie adanca cu mult ulei si se lasa la fript pana se inmoaie(nu dati focul prea tare ca nu trebuie sa se friga).Cand s-au inmuiat se pune ceapa tocata marunt,sare si piper si se mai lasa pana se inmoaie  si aceasta.

Se scurge uleiul din tigaie si cu ajutorul ustensilei pentru piure se piseaza cartofii.Ouale se bat cu o lg de apa si se adauga cartofii pisati,se omogenizeaza bine si se pun intr-o tigaie unsa cu ulei.

Se lasa la foc apro 5 min(nu stiu exact) si apoi rasturnati tortilla intr-o alta tigaie unsa cu ulei sau pe un capac si puneti-o din nou la foc pe partea cealalta.Se rastoarna pe un plartou si se serveste ca atare sau ca garnitura!

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf