Cosulet cu oua umplute

de LUK in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2011 | 3436 vizualizari

 

N-a iesit chiar cum vroiam decorul dar ouale au fost delicioase...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 80gr pate de ficat de porc
  • o lingurita de unt
  • 2 linguri de smantana
  • sare,piper dupa gust
  • 2 galbenusuri crude 
  • o lingurita de mustar
  • 400ml ulei
  • gogosar murat pt decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu oua umplute:

Cele 6 oua se pun la fiert in apa cu putina sare 15min.Intre timp pregatim maioneza(amestecam mustarul cu galbenusele si turnam incet uleiul amestecand incontinuu)


Dupa ce au fiert ouale,se racesc,se curata si se taie in jumatate pe lung.Galbenusurile se scot si se pun intr un bol.Se amesteca cu pate,unt,sare si piper dupa gust.


Maioneza o amestecam cu smantana.Din acest sos punem o lingura in compozitia de galbenusuri cu pate.


Punem restul de sos pe 2 platouri.Umplem albusurile cu amestecul de galbenusuri si pate.Facem cosuletul..cu ajutorul unui posh sau a seringii de ornat tort (forma cu o gaura mica) facem baza cosuletului trasand linii neordonate.Facem tortita din gogosari taiati felii si punem ouale inauntru...Procedam la fel si cu celalat platou sau se decoreaza simplu cu patrunjel verde tocat marunt...

 

TIPS-URI

1

Daca nu va ajunge compozitia pt al doilea cosulet mai puteti face o crema din pate,unt si smantana...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

zaharia_mihaela2005 1

14.01.2011, 23:17

luk ai dreptate cu pofta ca si mie mi-au facut fetele asa ca am facut si eu dar fara cosulet. Asa ca i-au cosuletul de la tine

LUK 1

14.01.2011, 23:33

I-al Mihaela..poate-l mai dichisesti tu putin sa arate mai bine

jojoba 1

15.01.2011, 21:49

yammy, yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute