Tortilla cu peste afumat si samburi de rodie

de Bucataras Diana in Peste, 28 Ian 2017 | 353 vizualizari

 



In ultimul timp, nu stiu ce sa mai gatesc ca sa manance si piticul meu. Aseara am inventat “chestia” aceasta si spre bucuria mea a mancat... Se face rapid, fara foc si este buna. Ce ne mai putem dori de la o cina preparata cand vi obosit/a de la serviciu? :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 macrou afumat (acasa)
  • 60 g somon afumat
  • 1/4 rodie
  • 1/2 fir praz
  • cateva frunze de salata
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingura ketchup cu mere
  • 2 foi de tortilla.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu peste afumat si samburi de rodie:



Mai intai, scoatem samburii rodiei si ii punem la scurs, apoi tocam macroul cubulete, somonul fasii si prazul rondele. Spalam frunzele de salata si le scuturam de apa. Incalzim cateva secunde, circa 20, foaia de tortilla si ne apucam de montat. Peste foaia de tortilla, asezam cateva frunze de salata, apoi intindem maioneza si presaram bucatele de macrou si fasii de somon. Adaugam rondele de praz si samburi de rodie. Rulam foaia de tortilla si servim. Pentru pitic, in loc de maioneza, am pus ketchup. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu peste afumat si samburi de rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

28.01.2017, 12:16

Ce combinatie minunata!

kytz 1

28.01.2017, 17:26

miki_a 1

28.01.2017, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de vin pe pat de sare la cuptor