Tortilla de patatas

de Vyoleta in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 5079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 3 cepe
  • 9 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • delicat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de patatas:

Tortilla de patatas se prepara astfel:

Punem uleiul intr-o tigaie, cartofii taiati cubulete si ceapa taiata mic. Adaugam delicatul, sarea si piperul dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic, pana in momemtul in care se moaie cartofii, acestia nu trebuie sa se rumeneasca. Dupa ce s-au inmuiat, punem cartofii intr-o strecuratoare si ii lasam 15 minute ca sa se scurga uleiul din ei. Cand uleiul s-a scurs luam cartofii, ii impartim in 3 parti egale.

Luam 3 oua si putina sare si le batem putin cu furculita dupa care adaugam o parte din cartofi. Amestecam bine oul cu cartofii si punem intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Cand s-a prajit pe o parte intoarceti si pe cealalta.Asa procedati si cu restul compozitiei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de patatas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Vyoleta 1

20.08.2011, 15:06

Rocsi 1

21.08.2011, 17:16

tipic spaniola

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:41

bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă