Tortilla de patatas

de Vyoleta in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 5039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 3 cepe
  • 9 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • delicat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de patatas:

Tortilla de patatas se prepara astfel:

Punem uleiul intr-o tigaie, cartofii taiati cubulete si ceapa taiata mic. Adaugam delicatul, sarea si piperul dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic, pana in momemtul in care se moaie cartofii, acestia nu trebuie sa se rumeneasca. Dupa ce s-au inmuiat, punem cartofii intr-o strecuratoare si ii lasam 15 minute ca sa se scurga uleiul din ei. Cand uleiul s-a scurs luam cartofii, ii impartim in 3 parti egale.

Luam 3 oua si putina sare si le batem putin cu furculita dupa care adaugam o parte din cartofi. Amestecam bine oul cu cartofii si punem intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Cand s-a prajit pe o parte intoarceti si pe cealalta.Asa procedati si cu restul compozitiei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de patatas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patatas