Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
din curiozitate am incercat si eu acest tort care de face foarte rapid si care la un moment dat era in top 1
Blatul:
Se cerne faina ,cacaoa si praful de copt, apoi se pune oul, zaharul ,laptele,uleiul si vanilia se amesteca bine
Crema :
Se amesteca bine laptele cu zaharul,apoi se pune cate un ou pe rand si se mixeaza bine iar la final vanilia.
Intr-o cratita se caramelizeaza cele 5 linguri de zahar. Peste zaharul caramelizat se pune crema iar apoi in mijloc se toarna compozitia de blat
Se da tava(cratita)la cuptor pentru aproximativ 1 ora la 160 grade
Cand tortul e gata se lasa in tava sa se raceasca bine(chiar pana a adoua zi daca aveti rabdare) apoi printr-o miscare ferma de rastoarna pe un platou ,eu l-am ornat si cu frisca,ramane la atitudinea voatra daca puneti frisca sau nu
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult