Tortulete ca la norma

de alba_zori in Lasagna, 7 Aug 2012 | 2348 vizualizari

 

Am revenit si eu cu o reteta micuta,am lipsit aproape o saptamana din cauza treburilor si oaspetilor,si mereu in fuga si trebuie sa am rapiditate si la facut mancare,postez si eu,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de lasagne
  • sos de rosii
  • 50 gr carne macinata de vita
  • o vanata
  • putina branza afumata rasa
  • sare,nucsoara,piper,ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulete ca la norma:

Simplu ,se pune apa la incalzit cu sare si cand fierbe se aseaza una cate una feliile mari de lasagna fara sa le rupeti si le lasati cateva minute pana se inmoaie si se pot indoi.

Se spala vanata si se taie rondele care se vor pune la tigaia cu gratar,saram.

Se face si sosul de rosii din rosii curatate de coaja si de seminte,eu am avut deja gata facut in casa o sticluta,am pus ulei de masline,carnea macinata,sare,ardeiul iute,am lasat vreo 20 de minute pe foc mic,apoi am adaugat cateva frunze de busuioc la urma ca sa dea un gust mai bun.

Am asezat feliile de lasagne scurse in formele mele de silicon si am asezat o lingurita de sos de rosii,apoi o felioara de vanata gratinata,branza afumata,si iar sos,vanata,branzica,si la urma am inchis cu partea ce a ramas de la lasagne.

Am pus la cuptorul preincalzit la 180 grade cateva minute pana s-a rumenit deasupra.Am lasat cateva minute la odihnit si apoi le-am scos din forme,am ornat cu o alta felioara de vanata si sos,o funzulita de busuioc.

TIPS-URI

1

Important este sa puneti putin sos ca sa nu iasa si sa inmoaie prea tare foile de lasagne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete ca la norma" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna