Tortulete cu inghetata si branza Quark

de laylalala in Torturi, 8 Mai 2010 | 3455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piscoturi
  • 400 ml lichior-crema Tiramisu
  • 200 gr inghetata cu ciocolata
  • 500 gr branza Quark Stracciatella
  • sos de ciocolata
  • sos caramel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulete cu inghetata si branza Quark:

Piscoturile se trec prin lichior pentru a le inmuia usor.


Se tapeteaza forme individuale cu folie.Se aseaza pe marginile formelor un rand de piscoturi, punandu-le in picioare.Apoi se umple golul de la baza cu bucati mai mici de piscoturi bine inmuiate si se preseaza usor.


Intr-un vas, se mixeaza inghetata de ciocolata cu branza Quark.


Se toarna cate 2 linguri pline de sos caramel si de ciocolata la baza fiecarei portii apoi se imparte amestecul cu inghetata si se niveleaza.Se da totul la congelator pana cand se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete cu inghetata si branza Quark" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

mena29 1

09.05.2010, 14:23

bravo tie,cred ca e si foarte gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec din albusuri cu ciocolata
  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat