Trabucuri aperitiv

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 16 Dec 2012 | 11691 vizualizari

 

Ati fost anuntata ca vin intr-o ora musafirii si nu stiti ce sa le pregatiti ? Incercati aceasta reteta rapida si musafirii va vor fi incantati.
Serviti-le calde alaturi de un pahar cu bere sau vin....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de placinta(foi)
  • 250 branza
  • 2 oua
  • marar verde
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trabucuri aperitiv:

Scoateti de la congelator foile de placinta si lasati-le sa se decongeleze.


Cautati ce branza aveti prin frigider( eu am abut branza de burduf,telemea si branza impletita)poate sa fie de un singur fel, radeti-o sau sfaramati-o cu furculita.


Un ou si un albus le bateti bine cu un praf de sare.


Mararul il tocati marunt.


Intr-un bol amestecati branza, oul batut, mararul tocat si presarati piper proaspat macinat. Amestecati bine.


Foile de placinta le ungeti pe fiecare cu putin ulei , apoi suprapuneti cate 4 una peste alta.


Taiati apoi foile in dreptunghiuri cat vreti voi de mari sa fie trabucurile( un rand de foi in 9 sau 12 bucati)


Cu o lingurita asezati pe o margine branza , asa cum vedeti in poza, apoi rulati trabucurile.


Le asezati intr-o tava cu hartie de copt, le ungeti cu galbenusul batut cu o lingura cu ulei si apoi le dati la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C, pina se rumenesc deasupra, cam 15-20 de minute.


Serviti trabucurile, de preferinta calde, dar....sunt bune si reci.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trabucuri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

diaconta 1

16.12.2012, 18:56

va trebui sa ma apuc de fumat

RuxyRux 1

16.12.2012, 23:30

Grozav de gustoase!

Rocsi 1

16.12.2012, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulz cu oua ochiuri