Trandafiri

de annemarry in Prajituri, 29 Apr 2013 | 3410 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. coca :

  • o lingura untura
  • 3 galbenusuri
  • 500 g faina
  • drojdie cat o nuca
  • o ceasca lapte
  • colorant rosu

Pt. umplutura:

  • 3 albusuri
  • 300 g zahar
  • o cana nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri:

Din toate ingredientele se face o coca si se da la frigider pentru 1/2 ora.

Umplutura: se bate spuma cu cele 3 albusuri zaharul,apoi se adauga nuca macinata.

Se imparte coca in 3, se intinde o foaie si se pune umplutura cu nuca, se ruleaza si se taie felii,iar apoi se aseaza invers in tava. La fel se procedeaza cu toate foile. Se da la cuptor iar apoi se pudreaza cu zahar :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu prune si nuci