Trenulet

de bucatarimcudiana in Prajituri, 13 Noi 2012 | 1786 vizualizari

 

Ceva dulce, rapid de executat si de bucurat copii

 

INGREDIENTE

  • PT.FOAIE
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • PT.CREMA
  • 1 plic crema pentru prajituri
  • 250 ml. lapte rece
  • 4 linguri zahar pudra
  • PT.DECOR
  • zahar pudra
  • biscuiti rotunzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trenulet:

Pentru foaie, am separat ouale, am batut albusul spuma cu zaharul, galbenusul l-am amestecat cu uleiul, am combinat cele doua compozitii la care am adaugat faina. Aluatul l-am intins pe o foaie pergament si am copt la foc potrivit. Cand am scos foaia din cuptor am pus-o pe un servet de bucatarie usor umed, am pudrat suprafata foii cu putina faina si am rulat-o.


Pana s-a racit foaia am facut crema de la plic (nu sunt mandra ca am folosit acest tip de crema, dar trebuia sa o fac rapid) conform instructiunilor de pe pachet. Crema am intins-o pe foaie am rulat si am dat la frigider. Dupa ce s-a intarit putin crema am portionat rulada, asa cum se vede in poza si am asamblat trenuletul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trenulet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

bucatarimcudiana 1

21.11.2012, 08:40

gaby, cred ca este mixt, in functie de necesitati

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:44

macar bagaju sa mil care

bucatarimcudiana 1

21.11.2012, 17:08

gaby, cred ca rezolvam cumva

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de nuca de cocos