Trifle cu limoncello

de diamond in Prajituri, 15 Apr 2013 | 1373 vizualizari

 

o reteta minunata, racoroasa, aromata... cu un echilibru perfect dulce-acrisor...parfumat...intr-un cuvant: delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3 portocale
  • 75 ml limoncello
  • 1 lamaie
  • 250 gr mascarpone
  • 100 ml lapte
  • piscoturi savoyarzi
  • 2 linguri cu varf zahar pudra
  • 2 plicuri zahar bourbon
  • zmeura
  • cateva patratele ciocolata neagra 75 % cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trifle cu limoncello:

Portocalele se storc de sucul lor...intr-un vas de marime potrivita acolo unde urmeaza sa asamblam desertul.


Peste sucul de portocale se adauga imoncello, verificand echilibrul dintre dulceata si alcool...


Fundul vasului se acopera cu un strat de piscoturi...


Intr-un vas separat se pun mascarponele, zaharul pudra, zaharul de bourbon si laptele...


Se mixeaza cateva secunde ca sa se omogenizeze totul...


Deasupra radeti coaja de lamaie, apoi adaugati sucul de la o jumatate de lamaie...amestecati bine...


Crema se repartizeza peste piscoturi...care intre timp au absorbit tot lichidul de pe fundul vasului...


Peste crema se adauga zmeura...iar deasupra se rade din belsug ciocolata neagra!


Dati vasul la frigider...


Fiecare linguritza savurata lasa in urma cate o exclamatie!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trifle cu limoncello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diamond 1

16.04.2013, 21:25

multumesc!

gaby_duceag 1

16.04.2013, 21:33

wow, ce apetisant arata !

diamond 1

16.04.2013, 23:39

multumesc, gaby!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Desert cu sampanie si zmeura