Trifle cu limoncello

de diamond in Prajituri, 15 Apr 2013 | 1539 vizualizari

 

o reteta minunata, racoroasa, aromata... cu un echilibru perfect dulce-acrisor...parfumat...intr-un cuvant: delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3 portocale
  • 75 ml limoncello
  • 1 lamaie
  • 250 gr mascarpone
  • 100 ml lapte
  • piscoturi savoyarzi
  • 2 linguri cu varf zahar pudra
  • 2 plicuri zahar bourbon
  • zmeura
  • cateva patratele ciocolata neagra 75 % cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trifle cu limoncello:

Portocalele se storc de sucul lor...intr-un vas de marime potrivita acolo unde urmeaza sa asamblam desertul.


Peste sucul de portocale se adauga imoncello, verificand echilibrul dintre dulceata si alcool...


Fundul vasului se acopera cu un strat de piscoturi...


Intr-un vas separat se pun mascarponele, zaharul pudra, zaharul de bourbon si laptele...


Se mixeaza cateva secunde ca sa se omogenizeze totul...


Deasupra radeti coaja de lamaie, apoi adaugati sucul de la o jumatate de lamaie...amestecati bine...


Crema se repartizeza peste piscoturi...care intre timp au absorbit tot lichidul de pe fundul vasului...


Peste crema se adauga zmeura...iar deasupra se rade din belsug ciocolata neagra!


Dati vasul la frigider...


Fiecare linguritza savurata lasa in urma cate o exclamatie!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trifle cu limoncello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diamond 1

16.04.2013, 21:25

multumesc!

gaby_duceag 1

16.04.2013, 21:33

wow, ce apetisant arata !

diamond 1

16.04.2013, 23:39

multumesc, gaby!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cu sampanie si zmeura