Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Va poftesc la ceva dulce, rapid, usor si delicios.
Branza se freaca cu zaharul, smantana,galbenusul si praful de vanilie, pana devine o pasta.
Intindem foile de placinta,pe masa de lucru, le stropim cu unt si le suprapunem cate patru. Taiem trei fasii in lungime, adaugam in capatul fiecareia cate o lingura generoasa din crema de branza si incepem inpachetarea, dreapta, stanga, pana adunam toata fasia de aluat intr-un triunghi. Procedam la fel si cu restul...
Asezam trigoanele intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, presaram putin zahar tos pe fiecare si le dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 25-30’.
Pofta buna!
1
eu am vrut sa le las albe si sa le umplu cu o crema de branza simpla,dar se pot adauga stafide in crema,iar deasupra se pot unge cu galbenus si presara cu zahar brun.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult