Trigoane cu ciuperci

de Criss in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 10430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   -1 pachet foi de placinta (eu folosesc Bella)
  • -500 g ciuperci
  • -1 ceapa
  • -100 g cascaval 
  • -1 galbenus de ou pentru uns placintele
  • -150 g unt pentru uns foile de placinta
  • -putin ulei
  • -2 linguri pasta de rosii
  • -sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu ciuperci:

Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile si se calesc pana se evapora apa lasata de ele, se condimenteaza cu sare si piper si se adauga pasta de rosii.


2/3 parte din cascaval se adauga la ciuperci si se amesteca iar restul se pastreaza pentru a fi presarat deasupra trigoanelor. Foile de placinta se ung cu unt topit si se suprapun cate trei foi. Taiem in trei fasii egale, in coltul fiecarei fasii punem o lingura generoasa de umplutura, indoim coltul din stanga, apoi cel din dreapta si indoim in continuare pana ajungem la capatul fasiei, avand grija sa inchidem toate laturile triunghiului, pentru a nu se scurge umplutura. Triunghiurile astfel formate le punem in tava pe hartie de copt, ungem deasupra fiecare triunghi cu galbenus de ou amestecat cu putin lapte si presaram cascaval ras.Coacem in cuptorul preincalzit aproximativ 25 minute. Dintr-un pachet de foi mi-au iesit 12 bucati super delicioase. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Criss 1

11.01.2011, 17:26

Baietelul meu imi cerea in fiecare zi un asemenea produs de patiserie si daca tot am vazut ca ii place, am zis sa fac si eu.

mena29 1

11.01.2011, 20:32

Super!

Criss 1

12.01.2011, 10:04

Merci mena.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de hribi