Trigoane cu urda

de cristinutanicolita in Dulciuri, 26 Ian 2016 | 4576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g urda
  • coaja de portocala
  • 100 g zahar
  • 1 lg stafide
  • 2 lg smântână
  • 1 ou
  • 1 galbenus+1 lg iaurt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu urda:

Se da drumul la cuptor. 

Urda se amesteca cu oul, zaharul, coaja de portocala stafide și smântână.

Aluatul dezghețat se întinde și se taie în 12 pătrate.

Se pune câte o lingura de urda și se lipesc pe diagonala pentru a obține un triunghi.

Se pun triunghiulare intr-o tava, se ung cu gălbenuș și se coc cca 30 min.

Poftă buna!  

TIPS-URI

1

Urda se poate înlocui cu brânză.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Catalina L 1

27.01.2016, 22:21

miki_a 1

28.01.2016, 12:13

Sigur sunt foarte bune! Combinatia cu urda e chiar pe gustul meu!

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:14

Daca nu aveti pe acolo branzica , atunci pe unde ? Frumos au mai iesit rumenite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornete cu crema Raffaello