Trigoane cu urda

de cristinutanicolita in Dulciuri, 26 Ian 2016 | 4455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g urda
  • coaja de portocala
  • 100 g zahar
  • 1 lg stafide
  • 2 lg smântână
  • 1 ou
  • 1 galbenus+1 lg iaurt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu urda:

Se da drumul la cuptor. 

Urda se amesteca cu oul, zaharul, coaja de portocala stafide și smântână.

Aluatul dezghețat se întinde și se taie în 12 pătrate.

Se pune câte o lingura de urda și se lipesc pe diagonala pentru a obține un triunghi.

Se pun triunghiulare intr-o tava, se ung cu gălbenuș și se coc cca 30 min.

Poftă buna!  

TIPS-URI

1

Urda se poate înlocui cu brânză.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Catalina L 1

27.01.2016, 22:21

miki_a 1

28.01.2016, 12:13

Sigur sunt foarte bune! Combinatia cu urda e chiar pe gustul meu!

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:14

Daca nu aveti pe acolo branzica , atunci pe unde ? Frumos au mai iesit rumenite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute cu ciocolata si unt de arahide