Trigoane cu urda

de cristinutanicolita in Dulciuri, 26 Ian 2016 | 956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g urda
  • coaja de portocala
  • 100 g zahar
  • 1 lg stafide
  • 2 lg smântână
  • 1 ou
  • 1 galbenus+1 lg iaurt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu urda:

Se da drumul la cuptor.


Urda se amesteca cu oul, zaharul, coaja de portocala stafide și smântână.


Aluatul dezghețat se întinde și se taie în 12 pătrate.


Se pune câte o lingura de urda și se lipesc pe diagonala pentru a obține un triunghi.


Se pun triunghiulare intr-o tava, se ung cu gălbenuș și se coc cca 30 min.


Poftă buna!

 

TIPS-URI

1

Urda se poate înlocui cu brânză.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Catalina L 1

27.01.2016, 22:21

miki_a 1

28.01.2016, 12:13

Sigur sunt foarte bune! Combinatia cu urda e chiar pe gustul meu!

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:14

Daca nu aveti pe acolo branzica , atunci pe unde ? Frumos au mai iesit rumenite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri foietaj