Trio Krem a la Krem

de Lavinia in Prajituri, 27 Ian 2013 | 7115 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 5 oua
  • 7 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 5 linguri ulei
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 lingurita praf de copt

Crema:

  • 1 plic creme ole de capsuni
  • 1 plic creme ole de ciocolata
  • 1 plic creme ole de vanilie
  • 600 ml frisca lichida
  • 600 ml lapte

Glazura:

  • 200 g ciocolata cu lapte/amaruie
  • 100 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trio Krem a la Krem:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul pana devine o spuma tare si lucioasa.Se adauga pe rand galbenusurile,uleiul,esenta si faina amesteca cu praful de copt si cacaua cernute in prealabil.Se tapeteaza o tava mare(40/30 cm) cu folie/hartie de copt si se coace blatul timp de 20 de min (testul scobitorii)


Pentru crema se pune intr-un bol 200 ml frisca lichida,200 ml lapte si praful creme ole de capsuni si se mixeaza pana se intareste crema.


(daca aveti frisca lichida neindulcita puneti 1-2 linguri zahar pudra)


La fel se procedeaza si cu celalalte 2 creme.


Se pun cremele peste blat ,eu am pus un strat de crema de capsuni,unul de ciocolata si unul de vanilie.Se da prajitura la rece si intre timp se pregateste glazura.


Ciocolata se topeste pe baie de abur impreuna cu frisca lichida si se lasa la racit.Se intinde peste prajitura si se da din nou la rece pana se intareste glazura.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trio Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lavinia 1

27.01.2013, 14:34

mamaieelena 1

27.01.2013, 14:45

buna rau

GJ203702390 1

13.11.2013, 22:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura krem a la krem