Triunghiuri cu spanac si ricotta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2013 | 1869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 250 g spanac
  • 100 g ricotta
  • 3 lg parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • un varf cutit nucusoara
  • 1 galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu spanac si ricotta:

1.Am calit spanacul in putin ulei de masline.Am lasat la foc pana a scazut toata zeama,apoi am lasat la racit.

2.Intr-un bol am pus spanacul,oul,ricotta,parmezan,sare,piper,nucusoara si am mestecat bine.

3.Am incins cuptorul la 180°.

4.Am intins aluatul si am taiat  8 patratele,am pus cate o lingurita de compozitie,le-am inchis in forma de triunghi,le-am asezat in tava,le-am uns cu un gabenus si am dat la cuptor pentru 20-30 min pana devin aurii.

Calde sau reci sunt un aperitiv foarte gustos.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Puteti sa fierbeti si sa stoarceti spanacul,daca nu vreti sa il caliti.

2

Puteti inlocui ricotta cu branza de vaci.

RETETA IN IMAGINI

Triunghiuri cu spanac si ricotta-0
Triunghiuri cu spanac si ricotta-1
Triunghiuri cu spanac si ricotta-2
Triunghiuri cu spanac si ricotta-3
Triunghiuri cu spanac si ricotta-4
Triunghiuri cu spanac si ricotta-5

COMENTARII (17)

Alina26

Alina26 1

25.11.2013, 20:43

sunt Merisor,nu bune...foarte bune!!!

Alina26

Alina26 1

25.11.2013, 20:43

multumesc pentru aprecieri!!!!

AndreaE

AndreaE 1

26.11.2013, 13:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!