Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post

de deyutzky in Prajituri, 23 Mar 2013 | 1431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana de apa(250 ml) calduta
  • 30 ml ulei
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 lingurita de cacao
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post:

Punem intr-un bol zaharul+zaharul vanilat si faina amestecata cu praful de copt.


Intr-un vas separat amestecam apa calduta cu esenta de vanilie si uleiul.


Adaugam compozitia lichida in bolul cu faina si amestecam bine.


Impartim compozitia in 2 parti egale, iar in una din compozitii adaugam lingurita de cacao.


Ungem tava cu ulei si umplem formele pe 3 sferturi.


Dam tava la cuptor pentru aprox 25-30 min la foc mic.


Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

23.03.2013, 21:45

faine

adry88 1

24.03.2013, 15:44

Corinuta 1

24.03.2013, 19:19

Tare dragute-s!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vanilie si visine de post