Turnulete cu dovlecel, rosii si tofu

de Rocsi in Mancaruri de post, 25 Mar 2015 | 1405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 150 gr tofu
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3-4 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat
  • busuioc uscat
  • 3-4 linguri boabe de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete cu dovlecel, rosii si tofu:

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem felii potrivit de groase. Le presaram cu sare, le lasam asa 15-20 de minute, apoi cu servestele de bucatarie stergem zeama lasata de pe fiecare bucata.


Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei. Rumenim la foc potrivit bucatile de dovlecel, pe ambele parti, le scoatem pe un platou. Spalam rosiile, scoatem cotorul si le feliem.


Branza tofu o scurgem de zeama, o feliem. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, putin rozmarin si busuioc uscat.


Montam turnulete pe un platou: felie de rosie, felie de dovleac, tofu, dovleac, tofu, rosie si dovleac. La fel procedam si cu celelalte pana terminam toate ingredientele.


Deasupra punem dressing-ul pregatit, apoi presaram boabe de porumb.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete cu dovlecel, rosii si tofu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

Rocsi 1

28.03.2015, 20:48

Pupici Mihaela

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 14:58

arata bine

Rocsi 1

29.03.2015, 18:52

Multumesc Gabitza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la gratar, in sos de rosii