Turnulete cu dovlecel, rosii si tofu

de Rocsi in Mancaruri de post, 25 Mar 2015 | 4342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 150 gr tofu
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3-4 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat
  • busuioc uscat
  • 3-4 linguri boabe de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete cu dovlecel, rosii si tofu:

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem felii potrivit de groase. Le presaram cu sare, le lasam asa 15-20 de minute, apoi cu servestele de bucatarie stergem zeama lasata de pe fiecare bucata.

Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei. Rumenim la foc potrivit bucatile de dovlecel, pe ambele parti, le scoatem pe un platou. Spalam rosiile, scoatem cotorul si le feliem.

Branza tofu o scurgem de zeama, o feliem. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, putin rozmarin si busuioc uscat. 

Montam turnulete pe un platou: felie de rosie, felie de dovleac, tofu, dovleac, tofu, rosie si dovleac. La fel procedam si cu celelalte pana terminam toate ingredientele.

Deasupra punem dressing-ul pregatit, apoi presaram boabe de porumb.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete cu dovlecel, rosii si tofu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

Rocsi 1

28.03.2015, 20:48

Pupici Mihaela

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 14:58

arata bine

Rocsi 1

29.03.2015, 18:52

Multumesc Gabitza

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la gratar, in sos de rosii