Turte

de geobucataras in Piine, 16 Ian 2014 | 6313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 cuburi drojdie
  • o lingurita sare
  • 500 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte:

Pentru inceput cernem faina, in mijloc facem o gropita in care turnam drojdia care este dizolvata in apa calduta si sarea. Se amesteca bine dupa care adaugam apa si framantam. Dupa ce am framantat lasam la dospit, sa creasca.

Dupa ce a crescut rupem in bucati aluatul pentru turte, dar il mai lasam vreo 10 minute dupa ce am intins foaia pentru turta ca sa mai creasca.Turta trebuie sa aiba grosime unui deget, cam asa. Turtele se pot face si coapte pe grill dar si prajite in ulei. Reteta este aceeasi doar ca pe cele prajite in ulei presaram zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher