Turte cu cascaval

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2013 | 6278 vizualizari

 

Nu pot sa zic decat ca sunt dementiale..incercati si veti vedea :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 linguri smantana
  • jumatate cubulet drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1 ceasca apa (apoi se mai adauga daca trebuie)
  • cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu cascaval:

Faina, drojdia, sare, oul si smantana se pun toate intr-un bol impreuna cu apa calduta si se framanta un aluat molicel dar nelipicios. Daca este nevoie adaugati apa. Se acopera aluatul cu un prosop si se lasa la crescut pentru ce putin 30 minute.


Dupa ce a crescut se ia cate o bucata de aluat se intinde, pe o jumatate se pune cascaval apoi se acopera cu partea cealalta de aluat.


Punem o tigaie pe foc fara ulei, o lasam sa se infierbante bine apoi punem turtele si le lasam la foc mic pana se coc frumos pe o parte, apoi le intoarcem pe partea cealalta .


Se servesc fierbinti, dar sunt bune si reci.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

AnyCostescu 1

04.01.2014, 22:45

120

vifor 1

06.01.2014, 15:51

mersi :-)

vifor 1

06.01.2014, 17:04

minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Micul dejun pentru campioni