Turte moldovenesti

de gaby_gabytza in Piine, 8 Sep 2011 | 15164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • apa calduta
  • sare
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte moldovenesti:

Amestecam intr-un bol faina, cubul de drojdie dizolvat cu putina apa calduta si putina sare. Framantam bine adaugand si lingurile de zahar dizolvate cu apa calduta si framantam cat sa iasa un aluat de paine. Lasam la dospit 30 minute si il invelim cu un prosop.

Pregatim o tigaie si avem grija sa fie uscata si o punem la foc. Luam o bucatica de aluat o punem pe masa de lucru tapetata cu faina si dupa o luam in mana si ii dam o forma rotunda si o punem in tigaie la foc mic.Dupa ce o coacem pe ambele parti o punem intr-un servet uscat si o invelim.

Repetam procedura si cu restul de aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

09.09.2011, 16:02

bune bune vreau si eu

kamy 1

09.09.2011, 16:03

ce-mi plac

cristy 1

22.09.2011, 22:37

sunt super bune si mie imi place sa fac
mai ales iarna cu branza
mmmmm

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Turtite cu chimen