Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta acesta de covrigi am preluat-o de la Jamila. Sunt foarte pufosi si gustosi de abia te poti opri din mancat.
Din faina, apa, ulei, sare, zahar si drojdie am framantat un aluat moale nelipicios si elastic. L-am lasat la crescut aprox. o ora la loc caldut.
Am impartit aluatul in 9 parti egale si am modelat covrigii.
Intre timp am pus 2 l de apa la fiert . Cand a inceput sa fiarba am adaugat bicarbonatul de sodiu si am pus pe rand covrigii. I-am lasat sa fiarba 1 minut si i-am scos cu o spumiera intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am presarat putina sare si susan pe fiecare covrig si i-am copt 15 minute la 170 grade cu ventilatia pornita.
Sunt deliciosi!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult