Turtite cu dovlecei si cascaval

de Oana in Piine, 12 Iul 2015 | 5918 vizualizari

 

Perfecte pentru micul dejun! 

 

INGREDIENTE

  • dovlecel – 1 buc mai mica
  • cascaval delaco Sofia- 100 g
  • apa calda – 100 ml
  • ulei – 50 ml
  • drojdie proaspata – 20 g
  • zahar- 1 lingurita
  • sare- 1 lingurita
  • faina – 350-400 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite cu dovlecei si cascaval:

Spalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja


Dati pe razatoarea mica si cascavalul


Puteti prepara aluatul cu ajutorul unui robot, asa cum am facut eu, sau cu mana


Puneti in vasul de la robot dovlecelul ras, cu tot cu apa lasata, cascavalul ras, sarea, apa calduta, uleiul si drojdia frecata cu zaharul


Adaugati apoi 350 g de faina si framantati la viteza mica 10 minute


Daca vi se pare aluatul prea moale, mai adaugati faina


Cand aluatul devine ferm si nelipicios opriti robotul, acoperiti vasul cu un prosop curat si lasati-l sa creasca 1 ora, intr-un loc cald si ferit de curent


Puneti faina pe masa de lucru si scoateti aluatul cu grija din bol


Intindeti o foaie de 1 cm grosime si decupati cercuri cu ajutorul unei forme sau cu un pahar, apoi intepati cu furculita fiecare turtita


Puneti pe foc o tigaie mare, antiaderenta si lasati-o sa se incinga bine


Puneti in tigaie turtitele si coaceti-le pe ambele parti, pana se umfla si se rumenesc frumos


Pot fi servite atat calde, cat si reci, la micul dejun sau ca atare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite cu dovlecei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

merisor 1

13.07.2015, 19:05

Cat de bine arata!

-Licurici- 1

15.07.2015, 13:36

foarte frumoase si gustoase!

Panacris 1

02.08.2015, 10:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Baghete cu branza, ceapa si marar