Turtite sarate a la Geo

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 4254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230-250 g de unt/margarina
  • 1 ¼ lingurita de sare
  • 4 lingurite de zahar
  • 2 oua
  • 3 ½ de faina
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 250 ml de lapte proaspat
  • 3 lingurite de ardei iute
  • 3 lingurite de ceapa taiate marunt
  • 3 lingurite de telina(radacina rasa pe razatoarea mica)
  • 1 ou pentru a tapeta turtitele
  • susan pentru a presara pe deasupra
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite sarate a la Geo:

Untul/margarina, sarea si zaharul la temperatura camerei se vor pune in blender si se vor blendui, va rezulta o pasta(crema). In aceasta crema se vor adauga cele doua oua, unul cate unul si dupa fiecare se va amesteca bine, dupa ce este totul bine amestecat se va scoate din blender si se va adauga faina, bicardonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie, ceapa, telina si ardeiul iute, precum si laptele se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat.

Se unge tava cu ulei, se pune hartie cerata in tava si se va lua cu o lingura din aluat si se va pune in tava se fac mici formite.

Se va bate bine ultimul ou si se va unge cu ou pe fiecare formita in parte iar deasupra se vor aseza semintele de susan.

Se lasa la cuptor 25-30 de minute. Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite sarate a la Geo" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Turtite cu varza