Turtite sarate a la Geo

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 2270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230-250 g de unt/margarina
  • 1 ¼ lingurita de sare
  • 4 lingurite de zahar
  • 2 oua
  • 3 ½ de faina
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 250 ml de lapte proaspat
  • 3 lingurite de ardei iute
  • 3 lingurite de ceapa taiate marunt
  • 3 lingurite de telina(radacina rasa pe razatoarea mica)
  • 1 ou pentru a tapeta turtitele
  • susan pentru a presara pe deasupra
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite sarate a la Geo:

Untul/margarina, sarea si zaharul la temperatura camerei se vor pune in blender si se vor blendui, va rezulta o pasta(crema). In aceasta crema se vor adauga cele doua oua, unul cate unul si dupa fiecare se va amesteca bine, dupa ce este totul bine amestecat se va scoate din blender si se va adauga faina, bicardonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie, ceapa, telina si ardeiul iute, precum si laptele se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat.


Se unge tava cu ulei, se pune hartie cerata in tava si se va lua cu o lingura din aluat si se va pune in tava se fac mici formite.


Se va bate bine ultimul ou si se va unge cu ou pe fiecare formita in parte iar deasupra se vor aseza semintele de susan.


Se lasa la cuptor 25-30 de minute. Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite sarate a la Geo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

21.12.2010, 08:16

bune bune

LUK 1

21.12.2010, 15:25

5

adry88 1

10.05.2011, 16:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu nucă, vin alb şi trandafiri

de Ancutsa 5

ieri la 22:34

Zacusca de vinete

de RODIMUR 5

ieri la 22:32

Dulceata de ardei iuti

de Rocsi 9

ieri la 22:04

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

pe 17.10 la 22:30

RETETA RECOMANDATA
Turte cu branza