Turtite sarate a la Geo

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 1944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230-250 g de unt/margarina
  • 1 ¼ lingurita de sare
  • 4 lingurite de zahar
  • 2 oua
  • 3 ½ de faina
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 250 ml de lapte proaspat
  • 3 lingurite de ardei iute
  • 3 lingurite de ceapa taiate marunt
  • 3 lingurite de telina(radacina rasa pe razatoarea mica)
  • 1 ou pentru a tapeta turtitele
  • susan pentru a presara pe deasupra
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite sarate a la Geo:

Untul/margarina, sarea si zaharul la temperatura camerei se vor pune in blender si se vor blendui, va rezulta o pasta(crema). In aceasta crema se vor adauga cele doua oua, unul cate unul si dupa fiecare se va amesteca bine, dupa ce este totul bine amestecat se va scoate din blender si se va adauga faina, bicardonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie, ceapa, telina si ardeiul iute, precum si laptele se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat.


Se unge tava cu ulei, se pune hartie cerata in tava si se va lua cu o lingura din aluat si se va pune in tava se fac mici formite.


Se va bate bine ultimul ou si se va unge cu ou pe fiecare formita in parte iar deasupra se vor aseza semintele de susan.


Se lasa la cuptor 25-30 de minute. Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite sarate a la Geo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

21.12.2010, 08:16

bune bune

LUK 1

21.12.2010, 15:25

5

adry88 1

10.05.2011, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu branza Dukan