Tzatziki

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 4364 vizualizari

 

In septembrie am fost din nou in Grecia si cum stiti ce mult imi place mancarea mediteraneana, trebuie sa va spun ca nu a fost o zi in care sa nu servesc aceasta delicatesa si de fiecare data in alta taverna... ......ceea ce vedeti in imagine a fost numai pentru decor caci grosul s-a servit din castron si mmmm tare-i delicios!

 

INGREDIENTE

  • 7 castraveti proaspeti( mici)
  • 4 catei de usturoi
  • 10 linguri de iaurt grecesc
  • o lingura de ulei de masline
  • sare de mare
  • optional, marar, ceapa verde etc...
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki:

Castravetii i-am dat pe razatoarea mare, usturoiul l-am trecut prin pasatorul de usturoi, apoi am amestecat cu o lingura de ulei, am pus iaurtul si am potrivit gustul de sare. Aceasta varianta simpla mie imi place cel mai mult, fiecare e liber sa prepare dupa bunul plac adaugand si alte ingrediente, marar, ceapa verde sau ce il inspira mai mult...

Eu am scos interiorul a doi castraveti si i-am umplut cu tzatziki apoi i-am feliat...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

lilik 1

02.10.2012, 10:28

ce minunat arata

Sim0na 1

02.10.2012, 12:14

imi place sosul asta de mor!!

Valclaudia 1

24.07.2013, 22:41

trebuie sa-l fac si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de somon cu sos Tzatziki si tapenade