Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
In septembrie am fost din nou in Grecia si cum stiti ce mult imi place mancarea mediteraneana, trebuie sa va spun ca nu a fost o zi in care sa nu servesc aceasta delicatesa si de fiecare data in alta taverna... ......ceea ce vedeti in imagine a fost numai pentru decor caci grosul s-a servit din castron si mmmm tare-i delicios!
Castravetii i-am dat pe razatoarea mare, usturoiul l-am trecut prin pasatorul de usturoi, apoi am amestecat cu o lingura de ulei, am pus iaurtul si am potrivit gustul de sare. Aceasta varianta simpla mie imi place cel mai mult, fiecare e liber sa prepare dupa bunul plac adaugand si alte ingrediente, marar, ceapa verde sau ce il inspira mai mult...
Eu am scos interiorul a doi castraveti si i-am umplut cu tzatziki apoi i-am feliat...
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult