Unt de arahide Homemade

de Mitinita in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 8449 vizualizari

 

Noi folosim unt de arahide pentru multe lucruri:il mancam pe paine toast,adaugam la popcorn,facem prajituri si deserturi,cateodata folosim si la mancare.
Cu mare drag postez aceasta reteta. La noi untul de arahide de calitate e cam scump,iar cel ieftin nu e de calitate,dar e rezolvata problema! Incercati-l in prajituri cu unt de arahide si sa vedeti ce se simte diferenta!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana de alune prajite si nesarate
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui
  • 1/4 lingurita sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt de arahide Homemade:

Se adauga ingredientele in robot sau se foloseste stick blender pentru a obtine o pasta. Daca il vrei chunky - cu bucati de alune prin el - scoate cam 1/4 cana de alune pe care o adaugi la sfarsit si o lasi in robot numai putin,pana obtii consistenta necesara. Se pastreaza la frigider 2 saptamani. Daca il vrei mai subtire,adauga inca putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt de arahide Homemade" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (4)

Laly 1

19.11.2010, 23:59

Super,cred ca este tare bun

nadina73 1

20.11.2010, 00:11

la favo

MotanLaOale 1

22.11.2010, 08:42

de retinut si facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu unt de arahide