Valentine's Cake

de laylalala in Torturi, 14 Feb 2011 | 4870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4 oua, separate
  • 100 gr zahar
  • semintele rase de la 1 baton de vanilie
  • 100 gr unt, topit
  • 120 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • colorant alimentar rosu (optional)
  • Pentru crema
  • 50 gr smantana
  • 50 gr gem de capsuni
  • 55 gr boabe de cafea in ciocolata, maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valentine's Cake:

Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt in forma de inimioara.

Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Faina amestec-o cu praful de copt. Intr-un vas bate galbenusurile cu zaharul si semintele de vanilie.Incorporeaza untul , colorantul daca folosesti, urmate de faina. Inglobeaza albusurile apoi toarna aluatul in forma pregatita. Coace aluatul pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa sa se raceasca complet apoi taie-l in 2 pe orizonatala.

Pentru crema, amesteca smantana cu gemul de capsuni.

Pentru asamblare, Unge fiecare blat cu crema si presara cu ciocolata maruntita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Valentine's Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

DIANA B 1

15.02.2011, 11:55

DRAGOBETE'S CAKE ...
N-ai pereche de harnica ce esti !!!!

laylalala 1

15.02.2011, 12:45

multumesc

adry88 1

18.06.2011, 10:01

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Medovik