Varza a la Cluj

de Dea_Dea in Porc, 26 Apr 2013 | 16905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 linguri de smantana
  • 100 gr orez
  • 3-4 linguri pasta d rosii
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita marar
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare piper
  • 4 linguri de ulei
  • unt pentru uns.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Orezul se pune cu apa la fiert , cam 15 minute ( sa nu fie fiert exagerat) se scurge de apa.


Ceapa se toaca si se caleste in 2 linguri de ulei, pana devine aurie, se pune carnea tocata , se condimenteaza cu sare , piper si se adauga cimbru si boiaua.


Se lasa carnea la foc mic pana isi schimba culoarea, se stinge focul se adauga orezul iar la sfarsit samantana , se omogenizeaza bine.


Varza se toaca se freaca cu sare si se lasa 10 minute. Apoi se stoarce si se pune la calit in 2 linguri de ulei , se pun si marar si se lasa la calit vreo 20 min.


Se unge un vas de yena cu unt .


Pasta de rosii se dilueaza cu apa ca sa fie mai subtire.


Se pune un start de varza, apoi punem pasta de rosii, carnea, iar pasta de rosii, varza si deasupra din nou punem pasta de rosii.


Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona72 1

27.04.2013, 09:38

Buna varza!!!

diana_k 1

27.04.2013, 12:58

sarmale imprastiate, asa le ziceau copii mei

Rocsi 1

27.04.2013, 22:38

Nu am mancat niciodata dar sigur mi-ar placea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj