Varza a la Cluj

de Dea_Dea in Porc, 26 Apr 2013 | 17381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 linguri de smantana
  • 100 gr orez
  • 3-4 linguri pasta d rosii
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita marar
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare piper
  • 4 linguri de ulei
  • unt pentru uns.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Orezul se pune cu apa la fiert , cam 15 minute ( sa nu fie fiert exagerat) se scurge de apa.


Ceapa se toaca si se caleste in 2 linguri de ulei, pana devine aurie, se pune carnea tocata , se condimenteaza cu sare , piper si se adauga cimbru si boiaua.


Se lasa carnea la foc mic pana isi schimba culoarea, se stinge focul se adauga orezul iar la sfarsit samantana , se omogenizeaza bine.


Varza se toaca se freaca cu sare si se lasa 10 minute. Apoi se stoarce si se pune la calit in 2 linguri de ulei , se pun si marar si se lasa la calit vreo 20 min.


Se unge un vas de yena cu unt .


Pasta de rosii se dilueaza cu apa ca sa fie mai subtire.


Se pune un start de varza, apoi punem pasta de rosii, carnea, iar pasta de rosii, varza si deasupra din nou punem pasta de rosii.


Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.


Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona72 1

27.04.2013, 09:38

Buna varza!!!

diana_k 1

27.04.2013, 12:58

sarmale imprastiate, asa le ziceau copii mei

Rocsi 1

27.04.2013, 22:38

Nu am mancat niciodata dar sigur mi-ar placea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat foietaj de casă

de Ancutsa 6

ieri la 22:36

Budinca de chia cu iaurt

ieri la 22:08

Prajitura cu mere

ieri la 21:54

Vita cu sos de soia si legume

ieri la 21:35

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj