Piure cu carncaiori

de noiinbucatarie in Porc, 15 Iul 2016 | 576 vizualizari

 

Simplu si gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • 1 kg cartofi
    • 5 carnaciori
    • 2 cepe
    • 3-4 linguri de bulion
    • 50 g margarina
    • 50 ml ulei
    • sare, piper
    • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu carncaiori:

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert cu un praf de sare.


Intre timp curatam si taiem ceapa marunt. O punem la calit si o lasam 5-6 minute. Adauagam bulionul si un pahar de apa, sare si piper si lasam la fiert pana cand sunt gata copanelele. Cand scade mai adaugam apa.


Carnaciorii ii prajim separat.


Cartofii fierti ii pasam si adaugam margarina si sare dupa gust.


Piureul se serveste cu sos si carnaciori prajiti. Presaram patrunjel tocat marunt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carncaiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:19

Papa bun!

Ancutsa 1

19.07.2016, 19:09

Imm ce bun, mi-e pofta de piure si de niste carnati gustosi! In ultima vreme nu am mai gasit niste carnaciori asa buni! Ce fel de carnaciori ai folosit?

denisizina24 1

20.07.2016, 08:52

Pentru a da un plus de culoare retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume, carne si curry