Varza a la Cluj cu soia

de ianculubita in Mancaruri de post, 27 Mar 2013 | 8513 vizualizari

 

Daca tot suntem in post va dau o idee de gatit;daca urmati intocmai reteta mea,va garantez ca nu stiti ce mancati!
Adevarata reteta de varza a la Cluj nu o cunosc,asta e varianta mea de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce sau murata(dupa preferinte)
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar orez
  • 200 g soia granule
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj cu soia:

Punem soia intr-un vas pe foc impreuna cu 1 lingurita sare, piper, putin cimbru, usturoiul zdrobit si lasam 10 minute; In alt vas calim ceapa in putin ulei, adaugam soia scursa, amestecam bine si mai condimentam la nevoie; in alt vas cu restul de ulei, punem varza taiata fin sa se caleasca, stingem cu 1 ceasca de supa de legume fierbinte si lasam pe foc pana scade si varza este moale


In compozitia de soia adaugam orezul inflorit cateva minute in apa cu sare sau tot in supa de legume, pe foc


Intr-o tava unsa cu ulei, punem un strat de varza, apoi soia, acoperim cu restul de varza, deasupra turnam bulionul dizolvat intr-o ceasca cu apa si dam la cuptor 40-50 minute


Se serveste dupa preferinta, dar noi am servit cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

supa de legume o puteti face repede dintr-un cub concentrat de legume fiert in 1l de apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

aalliinnaa07 1

27.03.2013, 17:15

Foarte buna!

mamaieelena 1

27.03.2013, 18:22

buna,buna

Rocsi 1

28.03.2013, 10:51

O idee buna pentru post

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia (cu ou sau de post)