Varza acra calita cu kaiser

de dentistutza in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 4743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate tinute in apa rece cateva ore
  • 1 cutie sos POMITO (imagine)
  • 2 lingurite boia dulce
  • 3 frunze dafin
  • 1 lingurita boabe piper
  • ulei masline
  • 2 lingurite zahar (optional)
  • 4-5 catei usturoi taiati feliute subtiri
  • 200 gr. bacon sau Kaiser
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra calita cu kaiser:

Varza se taie fideluta si se pune intr-o cratita la calit cu ulei de masline, boia, piper si frunze de dafin. Se amesteca din cand in cand timp de circa 20 minute pe foc potrivit.


Kaiserul se taie bucatele si se rumeneste rapid intr-o tigaie ,separat.


Se ia de pe foc, se toarna cutia de sos Pomito amestecata cu zaharul si 1/2 cana apa se adauga kaiserul si se baga la cuptor pt. 30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra calita cu kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

20.02.2011, 21:00

Cris2711 1

20.02.2011, 21:10

ce bun

LUK 1

20.02.2011, 22:59

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat in vas roman