Varza calita cu afumatura

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2017 | 13149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza romaneasca
  • cca 800 gr afumatura
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 ardei kapia rosii
  • putina pasta de ardei iute
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita piper rosu
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • sare dupa gust
  • mult marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu afumatura:

Ceapa si ardeii se curata, se toaca si se calesc cateva minute.

Adaugam varza spalata si tocata la cutit, afumatura clatita sub jet de apa rece, foaia de dafin, boabele de mustar si de piper rosu.

Punem apa plata cat sa cuprinda varza, acoperim si lasam la fiert la foc mediu, pana se patrunde carnea de pe oase si scade considerabil zeama din oala.

Adaugam rosiile pasate, optional, putina pasta de ardei iute, mai dam cateva clocote.

Asezonam cu marar verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (16)

Rocsi 1

16.05.2017, 19:45

Asta este o mare, mare bunatate!

mihaelar63 1

18.05.2017, 01:43

Asta da

Rahela Velicu 1

18.05.2017, 08:39

Cea mai buna facuta asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti, cu afumatura