Varza calita cu afumatura

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2017 | 569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza romaneasca
  • cca 800 gr afumatura
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 ardei kapia rosii
  • putina pasta de ardei iute
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita piper rosu
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • sare dupa gust
  • mult marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu afumatura:

Ceapa si ardeii se curata, se toaca si se calesc cateva minute.


Adaugam varza spalata si tocata la cutit, afumatura clatita sub jet de apa rece, foaia de dafin, boabele de mustar si de piper rosu.


Punem apa plata cat sa cuprinda varza, acoperim si lasam la fiert la foc mediu, pana se patrunde carnea de pe oase si scade considerabil zeama din oala.


Adaugam rosiile pasate, optional, putina pasta de ardei iute, mai dam cateva clocote.


Asezonam cu marar verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

16.05.2017, 19:45

Asta este o mare, mare bunatate!

mihaelar63 1

18.05.2017, 01:43

Asta da

noiinbucatarie 1

18.05.2017, 08:39

Cea mai buna facuta asa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan pe varză