Varza calita cu afumatura de porc si cartofi

de madab in Porc, 12 Ian 2015 | 1765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza murata
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa rosie medie
  • 1 ceapa alba medie
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras verde
  • sos de rosii
  • foi dafin
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu afumatura de porc si cartofi:

Carnea se spala si se pune la fiert cu foile de dafin. Cat timp aceasta este la fiert se spala, curata si taie legumele. Varza se pune la desarat in apa calduta iar cand credeti ca e desarata destul se taie fasii. Cand carnea e fiarta pe jumatate se pun legumele la calit. Deasupra se pune varza fasii si se lasa la calit cateva minute. Se pune deasupra sosul de rosii. Cand acestea sunt bine calite se pune carnea si putin din zeama in care a fiert carnea si se lasa sa scada putin. Se pune intr-o tava si se da la cuptor sa scada bine si sa se rumeneasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura de porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Aurelia 07_07 1

13.01.2015, 20:35

Preferata mea !

MotanLaOale 1

14.01.2015, 09:27

Rocsi 1

14.01.2015, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat,fiert in bere la cuptor cu varza calita