Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor

de ionix in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2010 | 7782 vizualizari

 

s-a mancat toata, sa nu-mi cereti :D:))

 

INGREDIENTE

  • o varza potrivita
  • 300 ml bors
  • 3-4 carnaciori afumati
  • circa 350g kaizer
  • ceapa
  • 1 ardei gras
  • foi de dafin
  • putin cimbru
  • 3 linguri cu ulei
  • doua linguri pasta de tomate
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor:


Varza se toaca fidelute si se freaca cu putina sare si piper.


Intr-un ceaun se pun la calit, in uleiul bine incins, carnaciorii(taiati rondele) si bucatele de kaizer.


Cand incep a se rumeni adaugam ceapa taiata cubulete si ardeiul taiat cubulete.


Lasam pana se inmoaie putin iar apoi adaugam varza treptat.


Dupa ce am pus toata varza adaugam pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa.


Mai punem apa cat sa acopere putin varza. Adaugam putin sare,piper si cimbru.


Lasam pe focul de la aragaz pana da intr-un clocot iar apoi bagam ceaunul la cuptor.


Lasam pana cand varza e aproape gata si apoi punem borsul. Borsul a fost fier inainte.


Mai lasam inca vreo 20-30 de minute.


Dupa ce s-a facut, punem o portie de varza in farfurie iar deasupra punem bucati de kaizer prajit.


Se serveste cu ardei iute si mamaliguta.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu afumături în ceaun la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

tzighi 1

12.03.2013, 15:55

am fugit sa fac o varzica ca nu am mai mancat de 1an si jumate pup toate gospodinele

diaconta 1

12.03.2013, 16:09

Tzighi,am venit si eu la pupat
sa ne aduci si noua varza

ovidiusv 1

11.12.2014, 15:45

Arata foarte apetisant in farfurie, abia astept sa savurez si eu acest deliciu
Eu prefer sa nu ma complic prea mult la curatarea ceaunului, asa ca imi voi lua unul emailat din fonta, am gasit o oferta foarte convenabila aici http://www.ceaunefonta.ro/CEAUNE-FONTA-EMAILATA-c24_0_1.htm
pentru cei interesati, nu de alta dar nu prea merita sa pierzi timp curatand ceaunul, in plus rugineste la umezeala, asa ca...pofta buna tuturor si spor la gatit !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu afumatura