Varza calita cu ciolan afumat

de silvi0ara in Porc, 28 Noi 2010 | 5009 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • doua  verze murate
  • 1 ciolan afumat de porc
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml supa de la ciolan
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingurita seminte marar
  • ½ lingurita cgimen pudra
  • 100ml ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu ciolan afumat:


Se tine varza o ora in apa rece ca sa-si piarda din sare.Intre timp fierbem ciolanul in oala sub presiune 30-40 de minute.Il scoatem,apoi il bagam la cuptor inca 30 de minute sa se rumeneasca.


Dupa ce varza a stat in apa,se scot partile tari(cotorul),apoi se toaca marunt cu cutitul sau la robot.Se pune uleiul in cratita pe foc si cand este fierbinte se pune varza,se acopera cu capac si se lasa sa se inmoaie bine,in zeama ei,apoi se adauga condimentele si dam cratita la cuptor si din cand in cand adaugam cate putin din supa in care am fiert ciolanul,si se lasa sa se gratineze bine.Se serveste alaturi de ciolan,sau rata,ce va place.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ela 1

29.11.2010, 14:17

foarte bun

silvi0ara 1

29.11.2010, 15:32

MotanLaOale,ai facut inundatie,hai ca trimit o portie.

silvi0ara 1

29.11.2010, 15:32

Ela,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Varza noua calita