Varza calita cu cirnati

de simona72 in Porc, 13 Feb 2013 | 3114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza alba 1 kg si jumatate
  • 1 capa mare
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru uscat sau proaspat
  • rosii uscate de la borcan
  • cirnati proaspeti putin afumati (picanti, cu cimbru, cu busuioc)
  • 1 cescuta ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu cirnati:

Se pune uleiul la incins intr-o cratita, se adauga ceapa taiata marunt si o lasam pina devine sticloasa. Varza o spalam si o curatam daca este necesar, o taiem fidelute, presaram sare peste ea si o frecam cu mainile sa se inmoaie putin. Adaugam varza peste ceapa calita, iar cind este aproape gata adaugam si rosiile taiate, cimbru si piper din belsug, sare daca mai este nevoie. Cirnatii ii taiem in bucati de aproximativ 10 cm, ii crestam pe ambele parti si ii punem la prajit intr-o tigaie cu 2 linguri ulei si o lingura apa. Punem capacul peste tigaie si ii prajim pe ambele parti. Cind sunt gata ii punem peste varza impreuna cu zeama pe care au lasat-o si ii mai lasam 5-10 minute pe foc. Noi i-am servit cu un bot de mamaliga si ardei iuti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu cirnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

danakarin 1

14.02.2013, 07:42

Mama, ce bun!

simona72 1

14.02.2013, 08:41

Sim0na 1

14.02.2013, 20:51

O bunatate!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu ciolan afumat