Varza calita cu cirnati

de simona72 in Porc, 13 Feb 2013 | 3264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza alba 1 kg si jumatate
  • 1 capa mare
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru uscat sau proaspat
  • rosii uscate de la borcan
  • cirnati proaspeti putin afumati (picanti, cu cimbru, cu busuioc)
  • 1 cescuta ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu cirnati:

Se pune uleiul la incins intr-o cratita, se adauga ceapa taiata marunt si o lasam pina devine sticloasa. Varza o spalam si o curatam daca este necesar, o taiem fidelute, presaram sare peste ea si o frecam cu mainile sa se inmoaie putin. Adaugam varza peste ceapa calita, iar cind este aproape gata adaugam si rosiile taiate, cimbru si piper din belsug, sare daca mai este nevoie. Cirnatii ii taiem in bucati de aproximativ 10 cm, ii crestam pe ambele parti si ii punem la prajit intr-o tigaie cu 2 linguri ulei si o lingura apa. Punem capacul peste tigaie si ii prajim pe ambele parti. Cind sunt gata ii punem peste varza impreuna cu zeama pe care au lasat-o si ii mai lasam 5-10 minute pe foc. Noi i-am servit cu un bot de mamaliga si ardei iuti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu cirnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

danakarin 1

14.02.2013, 07:42

Mama, ce bun!

simona72 1

14.02.2013, 08:41

Sim0na 1

14.02.2013, 20:51

O bunatate!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu jumari