Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cepele se toacă mărunt şi se pun la călit în ulei încins într+un vas care va merge la cuptor.
Costiţa se porţionează şi se adaugă peste ceapă. Se călesc împreună căteva minute, apoi vasul se dă deoparte.
Varza se toacă fin şi se adaugă peste costiţa şi ceapă. Se pune si o cană cu apă calda şi se mai completează în timpul fierberii, dar varza sigur o sa lase suc şi poate nu mai e nevoie.
Se dă vasul la cuptor direct pe plita la foc mic . Când varza e aproape gata se adaugă roşiile tăiate cubuleţe , pasta de tomate, frunzele de dafin,sare şi boabele de piper. Se mai lasă să scadă.
Se serveşte caldă, cu mămăliguţă şi ardei iute.
Poftă bună!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult