Varză călită cu costiţă afumată

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2011 | 28957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 500 g costiţă afumată
  • 2 cepe mari
  • 2 roşii
  • 3 linguri cu pastă de tomate
  • sare
  • piper boabe
  • 2 frunzuliţe de dafin
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călită cu costiţă afumată:

Cepele se toacă mărunt şi se pun la călit în ulei încins într+un vas care va merge la cuptor.


Costiţa se porţionează şi se adaugă peste ceapă. Se călesc împreună căteva minute, apoi vasul se dă deoparte.


Varza se toacă fin şi se adaugă peste costiţa şi ceapă. Se pune si o cană cu apă calda şi se mai completează în timpul fierberii, dar varza sigur o sa lase suc şi poate nu mai e nevoie.


Se dă vasul la cuptor direct pe plita la foc mic . Când varza e aproape gata se adaugă roşiile tăiate cubuleţe , pasta de tomate, frunzele de dafin,sare şi boabele de piper. Se mai lasă să scadă.


Se serveşte caldă, cu mămăliguţă şi ardei iute.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu costiţă afumată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

jolygina 1

20.09.2011, 10:23

frumoasa prezentare

madi_marin 1

20.09.2011, 17:34

jolygina....multumesc....

mamaieelena 1

21.09.2011, 10:23

mmmm ce buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu costita afumata