Varza clujeana

de Miha in Pui, 22 Oct 2010 | 6390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 1/2 ceasca orez
  • 1/2 piept de pui
  • 50 g cotlet haiducesc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 cani suc de rosii
  • sare si piper
  • cimbru si busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza clujeana:

Ceapa se caleste in putin ulei de masline impreuna cu morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Adaugam orezul si cotletul taiat bucatele si le calim pe toate impreuna cateva minute, amestecand continuu. Stingem cu 1 cana de suc de rosii si lasam deoparte la racit. Cand s-a racorit adaugam compozitia peste pieptul de pui tocat si omogenizam. Potrivim gustul de sare, piper si busuioc.


Varza se taie foarte subtire si se lasa 20 de minute cu sare, dupa care se stoarce de zeama. Se rastoarna intr-o cratita cu ulei incins si se amesteca la foc tare 3-4 minute.


Intr-un vas termorezistent uns cu ulei punem un strat de varza, apoi un strat de tocatura si se acopera cu un alt strat de varza. Se toarna deasupra restul de suc de rosii (eventual si putina apa, daca este necesar) se presara cu cimbru si se da la cuptor la foc mediu, in jur de 1 ora.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza clujeana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Miha 1

23.10.2010, 10:17

Dia, multumesc!
Deci ...exist, ha?

Miha 1

23.10.2010, 10:17

Ecleras Sa aveti pofte la papat!

Miha 1

23.10.2010, 10:18

Nadina, vezi sa iei un colt de paine proaspata, ca sa se muleze bine pe castron.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ghiveci de legume
  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci