Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

de robert_b in Porc, 4 Mai 2015 | 8031 vizualizari

 

Am ajuns si eu reteta 100! Sunt foarte fericit!
Sunt alaturi de voi aproape de un an si vreau sa va spun ca sunteti minunati, toti! >:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 kg varza noua
  • 300 g costita afumata
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • 1 lingura bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100:

Curatam cepele si le tocam cubulete. Apoi intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa. Lasam la calit circa 5 minute.

Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam varza tocata julien, si mai lasam putin sa se inabuse. Intre timp intr-o tigaie separat prajim in putin ulei costita afumata. O scoatem din tigaie pe o farfurie.

Peste varza adaugam o cana de apa,ca aceasta sa incepa sa fiarba si adaugam sarea, piperul si cimbrul. Amestecam. Dupa 10 minute, daca apa s-a evaporat mai punem putina si adaugam costita prajita si bulionul.

Mai lasam la calit 20-25 de minute, acoperita cu un capac.

Stingem focul, garnisim cu putina verdeata proaspata si servim!

       

       

       

TIPS-URI

1

In loc de bulion puteti pune rosii proaspete sau din conserva

2

Eu am adaugam si cativa carnaciori

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in vas roman