Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100

de robert_badica in Porc, 4 Mai 2015 | 2950 vizualizari

 

Am ajuns si eu reteta 100! Sunt foarte fericit!
Sunt alaturi de voi aproape de un an si vreau sa va spun ca sunteti minunati, toti! >:D

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 kg varza noua
  • 300 g costita afumata
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • 1 lingura bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100:

Curatam cepele si le tocam cubulete. Apoi intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa. Lasam la calit circa 5 minute.


Dupa ce ceapa s-a calit, adaugam varza tocata julien, si mai lasam putin sa se inabuse. Intre timp intr-o tigaie separat prajim in putin ulei costita afumata. O scoatem din tigaie pe o farfurie.


Peste varza adaugam o cana de apa,ca aceasta sa incepa sa fiarba si adaugam sarea, piperul si cimbrul. Amestecam. Dupa 10 minute, daca apa s-a evaporat mai punem putina si adaugam costita prajita si bulionul.


Mai lasam la calit 20-25 de minute, acoperita cu un capac.


Stingem focul, garnisim cu putina verdeata proaspata si servim!




 

TIPS-URI

1

In loc de bulion puteti pune rosii proaspete sau din conserva

2

Eu am adaugam si cativa carnaciori

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză călită cu costiță afumată ~ Reteta nr. 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

poa 1

05.05.2015, 16:19

robert_badica 1

05.05.2015, 16:20

Multumesc!

Aletta 1

08.05.2015, 13:57

yammmi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu afumatura