Cotlet de porc in sos de rosii cu usturoi

de miki_a in Porc, 21 Sep 2016 | 780 vizualizari

 

"Ziua cand imi rasfat nevasta"
O rețetă numai bună când ai bucăți de carne rămase de la alte măncăruri...pui un sos, faci o garnitură și gata masa :D ! 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cotlet de porc (rămas de aici http://www.bucataras.ro/retete/mancarica-de-mazare-cu-cotlet-de-porc-79184.html);
  • 3 căței de usturoi;
  • 300 ml. suc gros de roșii (de preferat făcut în casă);
  • sare și piper după gust;
  • 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii cu usturoi:

Pentru început, am tăiat bucățile de carne rămasă în cuburi potrivite.


Într-o tigaie adăncă, am încins uleiul și am pus bucățelele de carne. Am mai rumenit-o un pic căt să prindă din nou culoare.


Cât timp sfărâia tigaia, am tocat mărunt usturoiul și l-am amestecat cu sosul de roșii.


Când furculița a pătruns ușor în carne, am adăugat sosul și am mai lăsat la fiert vreo 10 minute.


Potrivim gustul de sare și piper (de regulă, eu nu mai adaug nimic, sosul folosit de mine având destul de multe condimente la bază plus verdețuri).


Servim alături de garnitura dorită (cartofi fierți sau prăjiți, pireuri, orez, paste) și salate / murături.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (19)

Ina 1

22.09.2016, 12:14

vin la masa

Rocsi 1

22.09.2016, 20:20

Bun preparatul tau!

RuxyRux 1

25.09.2016, 23:04

Cred ca e tare tare gustos preparatul tau draga mea...asa o mancarica satioasa ca la mama acasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne si ardei